Priser inkl. moms
Några av våra varumärken

Englesson möbler
String hyllsystem
Bröderna Anderssons soffor
Bröderna Anderssons soffor
HansK möbler
Rowico möbler
Stolab möbler
Hilding sängar
Mavis möbler
Swedese möbler
Abstracta/Voice möbler
Horreds möbler
Carl Malmsten möbler
Torkelson möbler
SMD Design

press

 

VÅRT PRESSSRUM

Välkommen till vårt pressrum! Nedan hittar ni våra senaste nyheter och pressutskick.
Önskar ni höguplösta bilder eller mer information är ni välkomna att kontakta vår presskontakt.

PRESSKONTAKT Pernilla | pernilla@tibergsmobler.se | 031-12 24 00 val 3. (Generella marknadsfrågor vxl val 4)

   
design-house-stockholm

 

VI FINNS PÅ

INSTAGRAM

  Följ oss på @tibergsmobler

FACEBOOK

  Följ tibergsmobler

 

 

SENASTE NYHETERNA

 
 
 
2017-02-14 09:10   2016-11-28 09:10   2016-07-06 10:15   2016-06-30 08:45

ÅRETS MÖBELHANDLARE 2017
Vinnare av Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör's prestigefyllda utmärkelse Årets Möbelhandlare 2017 tilldelades Göteborgsbaserade Tibergs Möbler.
 
DESIGNKALENDERN 2016
Räkna ner till jul med vår adventskalender!
 

POPULÄR SATSNING FORTSÄTTER.
Succén av Tibergs Möblers populära satsning med inredningstjänst fortsätter till hösten. 

 

FYLL DIN VÄRLD MED LYX OCH ELEGANS. Notre Monde skapar vackra möbler med spegelglas under ledorden lyx och funktion. Tillsammans skapar det design av högklass. 

 

 

TIBERGS MÖBLER ÄR UTSEDDA TILL

ÅRETS MÖBELHANDLARE 2017.

Vinnare av Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör's prestigefyllda utmärkelse Årets Möbelhandlare 2017 tilldelades Göteborgsbaserade Tibergs Möbler.

Lördagen den 11 februari 2017 delade Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör (FMI) ut priset Årets Möbelhandlare 2017 på Stockholm Furniture & Light Fair med motiveringen:

Företaget som har funnits i flera generationer har utmärkt sig inom möbelhandeln genom att erbjuda ett unikt utbud av varor och tjänster. Företaget har även utmärkt sig för sitt personliga engagemang där kunden alltid är i fokus samt att erbjuda varor av god kvalitet.

"Vi är väldigt stolta och glada för denna utmärkelse. Tack till alla medarbetare, leverantörer och kunder som gjort detta möjligt! Vi ser fram emot ett fantastiskt 2017 tillsammans, säger Frida Tiberg"

Priset Årets Möbelhandlare 2017 delas ut av Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör (FMI) vilket är en branschorganisation för möbel- och färgfackhandlare samt alla heminredningshandlare. Syftet med priset är att premiera företag som utmärker sig för att tillhandahålla varor av god kvalitet och som arbetar med kvalitets- och miljöfrågor. Andra faktorer som påverkar bedömningen är om företaget utmärkt sig på annat sätt, till exempel genom att vara innovativa och nyskapande inom branschen.

Det är leverantörer, importörer, producenter och agenter som först lämnar nomineringar och som sedan röstar fram vilken möbelhandlare som får priset, varje företag har en röst.

 

Foto: Pristagare- FMI

Om Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör (FMI)

FMI är en rikstäckande politisk obunden ideell branschorganisation för alla företag som säljer varor och tjänster inom heminredning till konsumenter.

FMI bildades genom ett samgående mellan Föreningen Sveriges Möbelhandlare och Sveriges Färgfackhandlares Riksförbund. Organisationerna hade då funnits i mer än etthundra år. Genom samgåendet våren 2011 skapades en större och starkare branschorganisation för alla medlemsföretag inom heminredningshandel.

Organisationen stöttar medlemmarna och deras anställda i frågor som uppkommer i den dagliga verksamheten och i butiken. De bedriver även en aktiv omvärldsbevakning samt opinionsarbete och ger remissvar. FMI sköter kontakter med myndigheter och har en egen representant för branschen i Allmänna reklamationsnämnden. FMI har väl etablerade samarbeten med leverantörsorganisationer, andra branschorganisationer och internationella organisationer, vilket ger medlemsföretagen fördelar på olika sätt.

FMI bevakar miljö- och kemikaliefrågorna åt medlemsföretagen och ser till att alla medlemmar har väl utarbetade rutiner vid inköp av varor och bevakar att varje enskild medlem har de tillstånd som krävs i verksamheten av myndigheterna.

LADDA NER MATERIAL HÄR:
Ladda ner PDF
Ladda ner Bild - pristagare
Ladda ner Bild - diplom
Ladda ner Bild - intro bild

DESIGNKALENDERN 2016

Räkna ner till jul med Tibergs adventskalender!

24 luckor med fantastiska erbjudanden på designprodukter. Kanske den perfekta julklappen eller varför inte som en julklapp till dig själv? Lucköppning sker 1-24 dec på Tibergs Möblers Facebook sida. VÄLKOMMEN DIT

LADDA NER VIDEO:

ladda ner film

LADDA NER HÖGUPPLÖST BILD:    LADDA NER GIF BILD:
     

swedese, 2141

brunstad, 2068

tibergs, 2139

swedeses, 2030

bröderna, 2724

järnforsen, 2988

interface, 3097

englesson, 3113

hjort, 3127

dienne, 3919

carl, 4122

bellus, 4125

selva, 4283

skalma, 4501

vilmers, 4711

sits, 5685

conform, 6283

furninova, 6484

Design & funktion DINA VAL Copyright © Tibergs Möbler 2012-2016

* PRISGARANTI INNEBÄR ATT OM DU HITTAR SAMMA PRODUKT TILL ETT LÄGRE ORDINARIE PRIS NÅGON ANNANSTANS FÅR DU MELLANSKILLNADEN TILLBAKA. DETTA GÄLLER UNDER SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR UPP TILL EN MÅNAD EFTER BESTÄLLNING. (LÄS MER UNDER KUNDSERVICE.)
**FRAKTFRITT GÄLLER WEBORDRAR. FRAKTFRITT GÄLLER EJ VAROR UR VÅRT OUTLETSORTIMENT, REAVAROR OCH VAROR FRÅN VÅR UTSTÄLLNING. FÖR OUTLETVAROR, REAVAROR OCH UTSTÄLLNINGSVAROR ÄR DET ENDAST HÄMTNING I BUTIKEN ALT. BETALLEVERANS INOM STORGÖTEBORG. (LÄS MER UNDER KUNDSERVICE).

Välkommen till Tibergs Möbler och Interiör på nätet och i centrala Göteborg. Soffor, sängar, fåtöljer, matbord, soffbord, hatthyllor, bäddsoffor online.