Inredningshjälp
Priser inkl. moms
Några av våra varumärken

Englesson möbler
String hyllsystem
Bröderna Anderssons soffor
Bröderna Anderssons soffor
HansK möbler
Rowico möbler
Stolab möbler
Hilding sängar
Mavis möbler
Swedese möbler
Abstracta/Voice möbler
Horreds möbler
Carl Malmsten möbler
Torkelson möbler
SMD Design

personal-shopper

 

 

EN STUND ÄGNAD FÖR DIG

VÅR INREDNINGSTJÄNST

Behöver ni ha hjälp med er inredning? Det kan vara allt från val av soffa, möblering av ett helt rum eller hus. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Ni har kanske redan varit inne i vår butik och hittat mycket som ni gillar men har svårt att få ihop den röda tråden där hemma. Då kan ni få hjälp av vår inredare Anna.

verktyg

 

 

INSPIRATION & HANDFASTA RÅD

INREDNINGSHJÄLP

Med vår tjänst Personal shopper får ni 1 timmas kostnadsfri inredningshjälp med Anna på plats i butiken, helt utan köpkrav. Vi går igenom vad ni har för önskemål, behov och funderingar kring er inredning. En bra hjälp att utgå från är bilder & ritningar på ert hem.

Tillsammans med Anna tittar ni på olika alternativ som kan passa just er. Ibland behöver ni träffas fler gånger i butiken för att få fram rätt lösning och förslag.

Kontakta oss så berättar Anna mer om hur vi kan gå tillväga och vad vi kan hjälpa er med.

  

INTRESSE & KUNSKAP

VÅR PERSONAL SHOPPER

Anna har ca 20 års erfarenhet av arbete med färg, form och inredning. Hon har en förmåga att få ihop den "röda tråden" som gör just ert hem till det ni önskar. Med sitt intresse och sin kunskap finner hon de lösningar som passar era önskemål och inredning allra bäst.

"Att få arbeta med inredning och möbler är otroligt roligt, kreativt och spännande. Att få kombinera detta med att få hjälpa till med att inreda våra kunders hem och kanske just ditt hem, är för mig ett privilegium.”

Välkomna!

Personal-Shopper-Anna

brunstad 

 

 

BOKA TID

Kontakt tel 031-12 24 00
Mail anna@tibergsmobler.se (märk "personal shopper")
 

swedese, 2141

brunstad, 2068

tibergs, 2139

swedeses, 2030

bröderna, 2724

järnforsen, 2988

interface, 3097

englesson, 3113

hjort, 3127

dienne, 3919

carl, 4122

bellus, 4125

selva, 4283

skalma, 4501

vilmers, 4711

sits, 5685

conform, 6283

furninova, 6484

Design & funktion DINA VAL Copyright © Tibergs Möbler 2012-2016

* PRISGARANTI INNEBÄR ATT OM DU HITTAR SAMMA PRODUKT TILL ETT LÄGRE ORDINARIE PRIS NÅGON ANNANSTANS FÅR DU MELLANSKILLNADEN TILLBAKA. DETTA GÄLLER UNDER SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR UPP TILL EN MÅNAD EFTER BESTÄLLNING. (LÄS MER UNDER KUNDSERVICE.)
**FRAKTFRITT GÄLLER WEBORDRAR. FRAKTFRITT GÄLLER EJ VAROR UR VÅRT OUTLETSORTIMENT, REAVAROR OCH VAROR FRÅN VÅR UTSTÄLLNING. FÖR OUTLETVAROR, REAVAROR OCH UTSTÄLLNINGSVAROR ÄR DET ENDAST HÄMTNING I BUTIKEN ALT. BETALLEVERANS INOM STORGÖTEBORG. (LÄS MER UNDER KUNDSERVICE).

Välkommen till Tibergs Möbler och Interiör på nätet och i centrala Göteborg. Soffor, sängar, fåtöljer, matbord, soffbord, hatthyllor, bäddsoffor online.