Stringhylla. String bokhylla online
Priser inkl. moms
Några av våra varumärken

Englesson möbler
String hyllsystem
Bröderna Anderssons soffor
Bröderna Anderssons soffor
HansK möbler
Rowico möbler
Stolab möbler
Hilding sängar
Mavis möbler
Swedese möbler
Abstracta/Voice möbler
Horreds möbler
Carl Malmsten möbler
Torkelson möbler
SMD Design
VISAR 1-60 (99)1 2 Sista 100 per sida

Stringhylla

 

Vissa ting blir så starkt förknippade med en tid att de blir tidlösa. Detta gäller i hög grad för Nisse Strinnings hylla som designades 1949. String® är lätt att montera, hyllplanen går lätt att flytta, den är stabil och den går att bygga ut i all riktningar. Fiffig, föränderlig och flexibel. Det är Stringhyllan!

Här har du möjlighet att göra en skiss på ditt eget hyllsystem och för att ytterligare förenkla det för dig har vi sorterat upp alla produkter under olika kategorier

0    

Gavlar

Originalgavlarna finns i tre olika färger: vit, grå och svart och tillverkas i fyra olika modeller: hög eller låg golvgavel samt två olika djup på vägggavlarna. Det finns också två olika djup på plexigavlar för ett modernare uttryck.

Välj gavlar här »

 

Hyllplan

Hyllplanen finns i två bredder och två djup. Välj alltså på fyra olika varianter i många olika färger: vit, ek, björk, valnöt, svart och grå.

Välj hyllplan här »

 

Låd- skåpsmodul

Välj mellan tre olika modeller på låd- och skåpsförvaring: en modul med två lådor, ett skåp med skjutdörrar samt ett vitrinskåp med skjutdörrar i glas. Samtliga finns i färgerna vit, ek, björk, valnöt, svart och grå.

Välj låd- skåpsmodul här »

     

Övriga moduler
Det finns fler moduler som du kan utöka ditt hyllsystem med. Välj till exempel till ett tidningsställ i trä eller trådmodell. Eller kanske ett av de två olika borden. Det finns också ett skålplan i vit ABS-plast att välja på.

Välj övriga moduler här »

 

Färdiga kombinationer
Vi har gjort det lite lättare för dig som inte vill bygga ihop ditt eget system. Här hittar du flera färdiga kombinationer i de populäraste färgerna.

Hitta färdiga kombinationer här »

 

String® pocket
Fantastisk liten och nätt hylla som består av två gavlar och tre hyllplan. String pockethylla finns i flera färgkombinationer. Den är mycket lättplacerad och passar in i alla typer av miljöer.

Hitta alla pocket här »

swedese, 2141

brunstad, 2068

tibergs, 2139

swedeses, 2030

bröderna, 2724

järnforsen, 2988

interface, 3097

englesson, 3113

hjort, 3127

dienne, 3919

carl, 4122

bellus, 4125

selva, 4283

skalma, 4501

vilmers, 4711

sits, 5685

conform, 6283

furninova, 6484

Design & funktion DINA VAL Copyright © Tibergs Möbler 2012-2016

* PRISGARANTI INNEBÄR ATT OM DU HITTAR SAMMA PRODUKT TILL ETT LÄGRE ORDINARIE PRIS NÅGON ANNANSTANS FÅR DU MELLANSKILLNADEN TILLBAKA. DETTA GÄLLER UNDER SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR UPP TILL EN MÅNAD EFTER BESTÄLLNING. (LÄS MER UNDER KUNDSERVICE.)
**FRAKTFRITT GÄLLER WEBORDRAR. FRAKTFRITT GÄLLER EJ VAROR UR VÅRT OUTLETSORTIMENT, REAVAROR OCH VAROR FRÅN VÅR UTSTÄLLNING. FÖR OUTLETVAROR, REAVAROR OCH UTSTÄLLNINGSVAROR ÄR DET ENDAST HÄMTNING I BUTIKEN ALT. BETALLEVERANS INOM STORGÖTEBORG. (LÄS MER UNDER KUNDSERVICE).

Välkommen till Tibergs Möbler och Interiör på nätet och i centrala Göteborg. Soffor, sängar, fåtöljer, matbord, soffbord, hatthyllor, bäddsoffor online.